Svensexa och Möhippa

Nu har vi haft både svensexa och möhippa. Vi båda har haft hur kul som helst och vi tackar alla våra vänner för helt fantastiska dagar.

S blev hämtad på morgonen och han fick ta på sig en stormtrooperdräkt. Jag behöver kanske inte säga att han var i himmelriket. Han hoppade och stutsade som ett barn på julafton. Var så kul att se honom...
Sen åkte de till Karlskoga för att åka gokart. Han lämnade sin stormtrooperhjälm bland de andra, så det var en grupp som kom efter dem som hade tagit hans hjälm. En av hans vänner fick hoppa efter för att ta tillbaka den igen.
Sen bar det till Karlstad för att spela paintball. Sista omgången var alla mot S, men det gick tydligen hyfsat bra för honom. Visst, det slutade med att han låg i ett hörn och alla sköt på honom =)!
Efter det åkte de till hans föräldrars hus för att bada i poolen och grilla hamburgare. De hade även tagit dit en bastu och badtunna. Och en massa öl förståss....
Senare blev det middag på Pitchers som avslutades med öl på Tempel Bar.

Jag blev hämtad i torsdags av mina goa vänner och syster. De satte på mig rockabilly kläder och fixade matchande smink och hår. Där började vindrickandet och det slutade inte förrän vid midnatt igen.
Vi åkte ut på Kils raggarrunda, inte en gång utan två. Sen bar det iväg till Karlskoga för en raggarrunda till. Korvkiosken hade tydligen lagt igen, så det fick bli sibylla istället. En korv med mos och pucko.
Efter maten åkte vi till Boda borg och där delade vi in oss i två lag. Behöver ju inte säga att mitt lag vann =)! Det var hur kul som helst där inne, skrattade nog mest hela tiden. Så det måste vi återvända till snart.
Under tiden vi satt i bilen fram och tillbaka till Karlskoga fick jag svara på frågor. Dit var det frågor om S och de klarade jag ok. Inte lätt när man har flera alternativ som jag tyckte var rätt....men jag fick iallafall mitt pris, en prinsesstiara.På vägen hem skulle jag knyta en slips, lukta på kryddor och säga 6st ingredienser till makaronipudding. Det klarade jag mycket bra =)!
I Karlstad hämtade vi upp syrran och åkte till sandgrundsudden för att äta lunch.
Vi hade sån tur med vädret hela dagen, strålande sol och jättevarmt.
Efter maten blev det en tur på stan, där fick jag en påse med en sax, penna och fyra pappersbitar.
Jag skulle gå fram till fyra olika personer och be om råd för att få en lyckligt och långt äktenskap. Saxen skulle jag ha för att klippa bort tvättråden från fyra killars kalsonger. Det gick bra och jag skulle senare få min present för detta.
Vi åkte senare till Bomstad för att vara på relaxen där. Den är så fin. Vi kom dit lite tidigare och gick ner för att spela kubb på stranden. När tiden var inne gick vi in till relaxen och badade och åt och drack gott. Då fick jag min present, ett jättefint halsband. Tackar så mycket!


Där gjorde vi oss iordning och åkte in till Karlstad igen för att äta middag på Koriander. Där mötte även T upp oss och fortsatte kvällen därefter med oss. Kul att du kunde komma en stund.
Efter maten tog vi en drink på uteserveringen och för att senare avsluta kvällen och åka hem.
Tack alla för en helt underbar möhippa som jag aldrig kommer att glömma....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0