Sjuk

Fick ett sms på morgonen igår att vår barnvakt till bröllopet ville ha Embla en stund på eftermiddagen. Javisst, tänkte vi vad kul för henne att komma bort och leka lite med Edwin. Men hon blev allt konstigare ju längre morgoen gick. Sen bara somnade hon utan att varken äta frukost eller välling. Vår tös säger aldrig nej till välling längre. Så någon var fel. Det visade sig att hon hade fått feber och var jätteslö. Då var den bara på 38,5 , men ju längre eftermiddagen gick så gick även feber upp till 39,8.
Det märks så tydligt när hon blir dålig, det är inte vår spralliga tös längre som inte vill sitta still. Nu vill hon bara vara nära och inte göra någonting. Det är sån skillnad verkligen, det går inte att missa.
Hon vaknade igår ikävll sent och bara skrek stackarn. Provade att duscha och det släppte direkt. Hon blev nöjd direkt och bara njöt. Det var så skönt att det funkade. Sen somnade hon om igen. Så detta ska vi göra varje gång hon blir så här.

Så idag ska vi iväg på återbesök på hennes öra på sjukhuset. Så jag hoppas verkligen att det inte är örat som spökar utan tänderna nu istället. Hon dreglar jättemycket och det gör hon aldrig annars. Så det låter ju mer som det än att det skulle vara örat. Man blir ju så orolig för de små när de är dåliga.

Men även om hon är sjuk så får man ett leende nån gång ibland, men det syns att hon är sjuk.Somnade även hos pappa i soffan igår. S hade varit ute på sin svensexa dagen och natten innan. Han blev kidnappad hemma vid 830 och kom hem vid 02 ungefär. Han hade haft det helt undebart, men var mycket trött.
Så de sov så gott där på soffan tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0