Min prinsessa

Embla fick följa med Pappa till jobbet när det väntades studentfirande. Hon var så sommarfin och tydligen mycket duktig där borta. Hon stal showen, men det brukar ju min prinsessa göra =)!Vi har haft tur med vädret i några dagar förra veckan och då passade vi på att vara ute.
Vi har gjort klart baksidan nu, lagt stenplattor och gjort en smaradgtujahäck. Blev jättebra.
Embla fick vara ute och leka under tiden vi jobbade.
Grannen har varit hundvakt och Embla föröskte leka med den. Men hon ville inte gå för nära, utan leka på avstånd tyckte hon var mycket bättre.Man ser även exakt hur hennes promenad längs gräsmattan går =)....Sen tröttnade hon på att gå omkring och kom krypandes tillbaka, för att sedan ställa sig upp och vinka hej och berätta att hon var där...även smaka på jorden!
 
 

Pappa tog även ut henne på en åktur i skottkärran. Det var hur kul som helst. Hon skrek om han stannade och gav sig inte förrän han gick igen. Det fick bli några vändor innan hon var nöjd...

 

Men det har ju även varit dåligt väder och då får man stanna inne istället. Inte alls lika kul. Men Embla underhåller sig ändå.
Ta av strumpan, sen äta på den....det är mums det =)!!

 

Satt och kollade på tv häromdagen och det bara lyste upp när solen gick ner. Det kan vara så fint här på kvällen på baksidan. Var bara tvungen att ta med denna bilden. Tycker det ser så mysigt ut. Fanns det är ännu bättre i verkligheten förståss...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0