Busunge

Har varit lite dålig på att skriva på ett tag nu, men det är så mycket hela tiden just nu. Det är ju bara tre veckor tills bröllopet nu och det har varit och är en del att fixa. Men vi är allt med och det mesta är klart. Det är bara det sista i allt som ska göras. Men allt är under kontroll.

S har varit ledig hela veckan och det är så skönt att ha honom hemma. Vi har nu äntligen börjat fixa till vår uteplats, så den är klar inom snarast. Blir stenläggning och troligtvis en häck mot grannen. Vi får se om styrelsen godkänner en häck först bara.

Embla har gjort sina framsteg hon med. Hon har tagit, eller lyft benen 3 ggr. Så snart går hon nog.
Hon slänger sig allt mer ner på mage och skriker när hon inte får som hon vill. Tittar gärna en gång extra för att se om hon får nån sympati med. Hon vet allt vad hon vill den lilla tösen.
Hon ställer gärna våra matstolar framför varandra och går igenom dem. Lyckas hon blir hon jättelycklig och det gör hon oftst. Det är någon gång ibland som hon fastnar och det kan man inte missa. Då är det synd om henne, eller hon tycker iallafall det.

   

S lät henne sitta på en egen stol häromdagen och det tyckte hon om. Enligt henne så är hon ingen liten tjej längre. Hon ska inte sitta i stol längre, hon vill bara stå i den.
Jag försökte även få en bild på dem ihop, men det lyckades inte värst bra. Det syns iallafall att det är pappa och dotter.

   

n ibland får vi till en helt underbar go bild. Jag älskar er så mycket mina underbar godingar =)!!

Kommentarer
Postat av: E & S

Och vi älskar dig lika mycket tillbaka mamma / älskling! :)

2012-06-10 @ 22:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0