Emblas 1-års dag =)

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Embla födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!
Vår lilla prinsessa har nu blivit stora tjejen. Ett helt år har vi haft vår underbara älskade tös och jag njuter av varje dag som går. Älskar henne mer och mer för varje dag. När hon sträcker ut sina armar och vill ha en kram. Eller när hon putar med munnen och vill ha en puss. Jag verkligen älskar hennes skratt och varje gång jag hör det blir jag helt varm i kroppen. Allt med vår tös är helt perfekt och hon är den dyrbaraste och vackraste vi har.
Finns alltid här för dig. Älskar dig så!
 
Dagen började med att vi sjöng för henne och vi väckte henne någonstans mitt i sången. Hon förstod inte riktigt vad som hände. Hon trodde nog inte att hennes föräldrar kunde bli konstigare, men jovisst det går alltid att bli =)!
Men sen var hon allt med på noterna.
 
 
Har bakat inför hennes ettårs-kalas på lördag. Embla hjälpte självklart med. På hennes sätt, alltså sittandes i stolen och äta rån, men idag hjälpte hon till att röra i smeten. Duktig tjej jag har. Hon satt så still och tittade på allt som hände.
 
 
 
På eftermiddagen gick vi ner till Vattenfestivalen på fryska där de hade familjedag idag. Kl.15 skulle trollkarlen Filiok Fredrik börja och vi satte oss till rätta. Hon satt nog kvar under halva föreställningen, sen skulle hon upp och röra på sig. Sitta still för länge kan man ju inte göra. Det kan ju bli tråkigt.
Vi åt även glass och myste med farmor, farbror, tant L och kusierna Jonatan och Simon.
De hade båtfärder och uppvisningar på fryken. Hoppborg, karuseller och en massa stånd här och där.
Jättemsyig dag och vädret var bra. Kunde inte bli bättre. Vi får tacka Kils kommun för att de firade Emblas födelsedag så här bra. Jättesnällt av dem =)
 
 
Kom hem och åt middag ute på verandan i solen.
Nu sover lilltjejen, eller stora tjejen så gott....en helt perfekt födelsedag.
Kalaset väntar vi tills på lördag med, då blir det tårta och paket =)!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0