De senaste dagarna

Vad dagarna går fort fram, hinner ju knappt med någonting.
Förra tisdagen var Embla hos svägerskan och kusinerna hela dagen. Tackar så mycket för allt hjälp. Svägerskan hade hjärnskakning, så det var så snällt av henne att klara av att ha tre barn samtidigt. Kan säga att jag satt med mobilen i handen under hela utbildningen på jobbet. Men allt gick så bra så. Embla fick leka hela dagen tills hon somnade så gott i vagnen. Fick uppmärksamhet hela tiden, måste ju ha varit rena drömmen för henne =)!

Onsdagen blev det mys hela morgonen. Vi hade inget speciellt att göra så det var gött att ta det en lång och lugn förmiddag bara hon och jag. På torsdagen kom mormor och morfar på besök med påskägg till Embla och till oss. Även de fick ett påskbrev som Embla hade målat själv. Blev en myskväll, men inte en lika kul natt. Förra gången när mamma blåste upp madrassen så använde hon varmluft från hårtorken så gummit smälte. Så denna gången pös det luft ur den direkt, så de fick till slut dela plats i soffan. Nästa gång kanske man ska tänkte efter en gång till innan man snabbt ska fixa något, eller hur mamma? =)

Embla var hemma med pappa hela fredag och lördag medans jag jobbade. Tråkigt att jobba hela påsken, men det är ändå kul att ha jobb. Som sagt, jag stormtrivs där borta. Lördagen åkte de in till Karlstad för att gå med i påskparaden. Embla tyckte det var kul och dansade till all musik. Fick se en video på henne när jag kom hem på kvällen =)! Hon var utklädd till påskkärring och kusinerna till påskgubbe och påsktupp.

På söndagen lämnade vi Embla hos farmor och farfar där hon fick bada och leka tills vi kom tillbaka. Vi åkte och handlade mat. Det var ett måste för vi hade köttbullar med köttbullar hemma. Inte så kul. Har nog inte varit så tomt förut. Sen åkte vi hem för att städa, även detta var nödvändigt. Så nu har Embla ett städat hus att leka i. Fast dessa dammråttor hittar hela tiden tillbaka igen, att de aldrig kan lära sig att stanna där de hör hemma. På eftermiddagen åkte vi tillbaka för att äta påskmiddag. Även kusinerna var där. Embla hade även målat ett påskbrev till farmor & farfar och ett till kusinerna.

Nu i veckan har vi haft pappa hemma och vi gillar det mycket =)!
Vädret hade däremot kunnat vara bättre. I måndags snöade det, trodde allt att det var över nu och att våren var här. Men vi bestämde oss innan snön kom för att byta till sommardäck på båda bilarna. Tvätta av alla däck och även bilarna. Kändes väl sådär att stå ute och göra detta i snön, men man kan inte bara sluta mitt i allt bara för att det kom snö.

I tisdags var vi på babyrytmik och pappa var självklart med. Embla verkligen älskar det. Hon hoppar och studsar hela tiden. Kan inte sitta still. Efteråt blev det som vanligt fika.
Har gått igenom hennes garderob och ändrat lite, tagit fram och bort kläder. Hon är ju så stor nu, har redan strl 68-74. Så nu fick hon inviga morfars monstertröja från USA.

 

Igår på eftermiddagen åkte vi och hälsade på S kompis som blev pappa i torsdags. De fick en liten pojke som ska heta Edwin. Han var så liten och söt. Embla blev plötsligt så stor. Hon märkte att det var något annat som fick mammas och pappas uppmärksamhet och blev genast grinig och ville bara att vi skulle va hos henne. Att de redan kan märka sånt.
Måste medge att jag blev allt lite sugen på en till =)!
På kvällen blåste jag upp Emblas stora boll, pappa förstod inte hur han skulle göra. Inte så lätt att blåsa upp en badboll liktsom, eller??? Hade inte mamma varit hemma hade den bollen inte varit en boll nu =)!
Embla skrattade allt så gott när väl bollen hade blivit en boll.

 

Idag var det äntlign bättre väder och vi kunde gå ut på en promenad. Hämtade vagnen hos P och L som vi ska låna. Gick även förbi huset som vi ska på visning på snart.
Ikväll kommer det över lite vänner för att en spelkväll...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0