Sjukstuga

Nu har vi haft/har dubbel sjukstuga här hemma. Embla pendlar mellan att ha feber och inte. Nu har det blivit bättre, men helt plötsligt blir hon bara varm och det startar igen. Sen hostar hon en del med. Stackars liten.
Jag blev sjuk i fredags, fick feber på kvällen och natten var inte alls rolig. Låg och skakade och yrade mest hela tiden. Tur att jag har världens bästa make som tog hand om mig och Embla. Älskar dig!
I lördags var det jobbigt att bara ta sig från sängen och till soffan. Fick ta alvedon, treo och ipren för att överleva.
 

Vi somnade i soffan båda två. Embla somnade när hon låg över mina ben med huvudet åt ena sidan och benen åt det andra. Hon var så trött. Kul att hon kan somna på alla konstiga sätt bara hon är trött.

  

Men sen blev det lite bättre på eftermiddagen och nu går det åt rätt håll.
Idag mår jag ok, men det är inte helt bra än. Känner mig sliten i kroppen av att göra ingeting. Inte kul att vara sjuk alls.

Igår, söndag, var vi över till farmor och farfar. Embla tog farmor på hennes ord om att hon skulle få komma och bada någon dag. Så hon greppade tag i sin gula badanka och höll den stenhårt i handen när vi knackade på. Så hon fick gå raka vägen till hennes favoritplats. Badet tappades upp och hon hoppade i med ett stort leende.
Vi provade även min brudklänning för att se om vi skulle sy upp den eller inte. Men vi behåller den som den är, så det är skönt att veta att det är klart. Har även hittat smycken och valt ev. kvällskläder till. Nu är nog jag helt klart. Det är bara S kvar nu. Embla är ju oxå klar. Hon har fått en sån söt klänning och hatt till =)! Hon kommer att bli den finaste där under vigseln. Slår sina föräldrar med hästlängder....Slutspelet i hockey går ju nu om någon har missat det. När färjetad spelade i fredags hejade Embla för fullt. De har fått en ny support nu =)!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0