Namnsdag

Igår träffade vi föräldragruppen hemma hos en av de andra mammorna för en fika. Barnen leker bra ihop. Och jag insåg att Embla kommer att klara sig bra på dagis i höst. Hon går över de andra barnen och tar de leksaker hon vill ha. Men kan även sitta bland de andra och leka. Det kan ju bli så att hon får sig en smäll eller två om hon tar för många leksaker av de andra barnen. Men hon vet ju vad hon vill ha och när hon har bestämt sig går det inte att hindra henne.

Efter fikat åkte vi hem och fortsatte att mysa på eftermiddagen. Och lekte massor oxå.
Embla har fått två tänder till. Så nu har fått båda framtänderna uppe och nere. Så hon går och gnager på allt. Mina tår ligger mycket risigt till kan jag säga....

   

Sen kom pappa hem och hade med en överraskning till mig. Det var min namnsdag så han hade köpt med en blomma och choklad. Tack snälla älskling, du är bäst! Älskar dig massor....På kvällen åkte vi och hälsade på J och hennes C. De har precis flyttat och har fått det jättefint. Är lite avundsjuk över deras badtunna. Så vem vet vi kanske åker dit nån eftermiddag och lånar den. Så får det bli en överraskning när de kommer hem.
De ska även ha en liten i augusti, då får nog Embla en liten tjejkompis att leka med. Vi längtar....
Tack för en go kväll, det får vi göra om snart igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0