Är så lycklig =)

Nu var det bra längesen jag skrev sist...har hänt en hel del sen sist kan man säga.
Men nu ska jag allt ta tag i detta och fortsätta att blogga. Iallafall så min goa lillebror kan känna att han vet lite vad som händer i vårt liv här nere. Vill fortfarande att ni ska flytta ner hit, saknar dig mkt.
Och nu när du ska bli morbror oxå, ja det stämmer, jag och Stefan ska bli föräldrar i juli =)!
Det är så spännande, så overkligt men ändå så verkligt på nåt sätt. Det här trodde jag verkligen inte för några månader sen. Att jag skulle träffa mannen i mitt liv och att vi skulle få vårt kärleksbarn =)!
För det är det verkligen, jag är så glad för att ni båda finns i mitt liv. Även om den ena bara är ca.5 cm stor, så älskar jag er så himla mkt.

Vi har nu gått in i v.12+3, så det är ju ett tag kvar. Det är nu beräknat till 11-12 juli ungefär. Förra måndagen var vi på ultraljud för att se hur stor risk det är att få ett barn med down syndrom. Man kan ju inte veta säkert, men det visade sig att det var en liten risk. Sen att få se sitt blivande barn i magen var en så underbar känsla, allt var så tydligt. Det är så overkligt att ett barn växer där inne. Men ibland kan den göra mamma helt tokig, men det är så värt det. Även om jag är lite gnällig ibland, så är det verkligen värt det. Älskar redan den lilla så mkt =)!

Sen så kan vi inte bo kvar här i lägenheten längre, rymmer tyvärr inte 3st. Så vi började leta efter något större och har hittat det perfekta boendet tills vidare. Fick tag i ett radhus som rymmer 3 lägenheter i varje. Ligger på markplan alla och det är flera hus efter varandra på gatan. Är på 65km, men det funkar så länge. Helt nybyggt, eller de håller på att bygga det nu. Så allt blir ju helt nytt, så himla skönt! På baksidan blir det en stor gräsmatta och utsikt över fryken. Så vi kan sitta i vårt kök/vardagsrum och titta ut över fryken. Det kommer bli så vackert när allt är klart. De planerar att ha allt klart till i mitten av april, så vi kommer nog att flytta in i mitten av maj. Så nu blir jag Kilsbo med, jag som alltid har sagt att jag aldrig skulle kunna tänka mig att flytta dit. Men man kan ju ändra på sig, fördomar har man ju tydligen gott om. Det kommer att bli så bra, och all hjälp vi kommer att få. Längtar verkligen till våren och sommaren nu....

ÄLSKAR ER SÅ MKT MINA ÄLSKLINGAR =)


RSS 2.0